Sunday, October 2, 2011

I Wish You Were Here

Assalamualaikum.


Hari ahad. Hari ni study je. Hehe. Anatomy anatomy je. Subjek lain tak sentuh pun. Anatomy macam banyak term baru yang kena biasakan, tu pasal terfokus lebih. Subjek lain, try bagi full attention masa lecture. Apa-apapun kasih sayang terhadap semua subjek perlu sama rata kan? Aku cuba to be fair start from this week, insyaAllah.


Macam gambar from google kan? HAHA. Colour Magic Pen jadi peneman hari ni.



And hari ni tak keluar rumah langsung. Tak terasa angin sejuk dari luar. Just berlegar dalam rumah je. Memang kiasu habis lahhh. 


Apa lagi nak cerita eh tadi?


Oh dari hari tu aku nak cakap pasal friendship. Kita akan lebih menghargai nilai persahabatan itu bila kita jauh. Honestly, aku sangat rindu kawan-kawan ky. Masa kat ky, macam tak kisah pun, tak terasa pun nilai, "eh aku sayang kau,".


Najwa, aku, Afwa.


Pic credit to Mas Afiqah
Duduk from kiri : Lela, Ummu, Nabilah, Dya, Shairah.
Diri from kiri : Najwa, Mai, Afwa, Aku, Pika, Neil, isteri Neil, Erna, Dalila, Zunni.
Tiada dalam gambar, kak Mas Afiqah.


Okey pic ni kredit to kak Mas tudung putihh.



Sesi.


Alarm clock. Kini di Manipal.



Bila dah lama tak jumpa and memang susah nak jumpa, barulah hari-hari nak cakap, "weyh aku rindu kau dohh,". Especially kat budak-budak diamond, especially chaletmates aku. Aku admit, kitorang agak assabiyah. Kalau ada event kat ky, ambik kau segerombolan senior girl diamond. 


Rindu adalah penyakit yang menyakit jiwa. Skype atau Oovoo tak mampu mengubati penyakit rindu. Kerinduan itu terubat bila kau dapat peluk kawan kau and shout your friend's name out loud macam,


"AFWAAAAA!!!"

or,

"NAJWAAAA!!!"


Peluk if kawan kau sama gender lah. Tak sama gender, jangan mengada. Kawen, baru boleh peluk okeyh.


Roomate baru di Cork and finaz yang di Bangalore.



Okeylah, kalau layan rindu ni, memang penat ahh, baik gua pergi makan telur masak lemak karya roomate gua. Sekian, wassalam.

4 comments:

Saya Piya said...

Rindu... Rindu serindu rindunyaaa.lagu apa tu, lupa pulak..

Norain Ishak said...

lagu rindu lahhh,hahaha.

AreHadi82 said...

Hohohoho.. Dapnye blueberry cheese tart ni.. :-)

ainthanish mom said...

semalam balik keje..thaqif ckp (dgn suara besar dia tu).."mama, tadi mira menangis, dia rindu makcu.."..pastu mira pun tersengih2....

pe da korang ni...suka wat drama2 emo ni tau....

dah..dah...concentrate on your study haa...saje je aku wat iklan nih..iklan betul tau..:)