Monday, September 19, 2011

Gadget Terbaru ---> T-Pad

Assalamualaikum.



Orang lain bawak iPad, aku bawak T-Pad a.k.a testpad je. Hoho.



Hari pertama jadi medical student, attend lecture. Anatomy, okeylah. Physiology and Biochemistry dah start mengantuk. Kelas BH pulak, ah sudahh, mengantuk gila. Tapi sebab aku bukan jenis tidur dalam kelas, aku dengan toughnya mencelikkan mata yang besar ini.


Oh lecture tadi lebih kurang 200 orang kot. And aku boleh kata almost half of it is MALAYSIAN. Gila lah. Siapa yang masuk UCC, mesti tak rasa macam kat oversea sangat, sebab memang rasa cam masuk local uni je, budak Melayu punya lah ramai. So far, tak sempat berkenalan dengan brother Irish yang hot. LOL!


Apa lagi eh nak cerita?


Oh kat sini kan sejuk. So banyak gak lah girls yang mengalami kulit muka yang mengelupas. Aku tak. Sebab kulit aku jenis oily, so bila pakai oily cream, muka still in good condition lah. Terima kasih kepada oil gland dalam kulit muka yang menyebabkan muka aku tak mengelupas.


Oh hari ni jugak, first time dapur apartment kitorang penuh. Oh tak introduce lagi siapa housemate. Ada 3 irish and 1 from china. Niamh, Ciara, Ailen and Stephanie. Aku tak cakap banyak sebab tak tahu nak cakap apa pun.


Oh hari ni tipah masak. OH MAN SUP DAGING TIPAH MASAK SEDAP GILA!


Oh masa kitorang masak-masak tu, one of housemates tu masak pork. Sempat lah snap gambar.


Guess what??



The chef who demands for pujian. SEDAP LAH SUP DAGING!
[im not good in memuji-muji ni bro]



Dekat brookfield health sciences complex before BH lecture.



Sleepy.


Okey tu je lah babai, penat. Sekian, wassalam.

4 comments:

Anonymous said...

ain..member2 aku tgk gambo ko..sumer kata best...mcm nak g sana gak....

pulak tu ko kata msian ramai..mesti best punyer!!(ikut gaya johan ye)

aku la doe...along

AreHadi82 said...

doe, aku dah agak dah, mesti ko post comment dulu. by d way, ain, ku suka baju ko ler,yg gambar last skali... suwit... :-)

Norain Ishak said...

haha. eh baju aku pakai tu baju beli kat garage sale. 5 euro.

aishah na'ai said...

ain.. duk kt hostel ke rmh sewa??