Thursday, August 11, 2011

Terima Kasih Atas Doa Anda Semua!


Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Syukur kepada Allah yang memberi nikmat kejayaan dalam peperiksaan A-level. Sangat indah rasanya. lebih indah daripada jatuh cinta. Cewwah! Rasa nak nagis pun ada. Takpe, aku simpan nangis aku balik rumah nanti, aku kat CC sekarang ni.


Dari pukul 7 pagi aku load page, tak dapat-dapat. Last-last pukul 9.50 pagi tadi, kakak aku yang check kan from office dia. Tangan dia ada berkat, dapat pulak check result aku. Alhamdulillah. Kakak aku hantar mms kat handphone padahal masa tu aku tengah drive kereta bapak aku laju-laju nak pergi CC Klawang ni. And pertengahan jalan, my sis cakap, aku dapat semua A. Alhamdulillah.


Antara percaya atau tak, memang tak percaya pun ada. Tapi Allah yang menentukan segalanya. Aku terima kasih sangat-sangat kat Allah. Balik ni nak buat sujud syukur. And melaksanakan nazar yang dijanjikan.


Okey, nak jugak ucapkan terimkasih pada semua yang mendoakan kejayaan bersama siang dan malam. Solat hajat, baca yassin semua untuk kecemerlangan semua. terima kasih korang. Terima kasih pada sahabat-sahabat yang pernah mengajar diri aku yang tak berapa cerdik ni dalam topik-topik yang aku blu. Terima kasih!


Itu je nak cakap. Akhir kata, THANKS! Dan keep on have faith in Allah. Jangan masa exam, masa tunggu result je nak dekat pada dia. Ingat okey! Sekian, wassalam.

9 comments:

AreHadi82 said...

Congrates Ain. We so proud of you. Ayah crying, mak crying, me crying, along crying... We crying coz we so happy for you. All the best.

From tangan kakakmu yang ada berkat,
Asiah Ishak...

p/s: Do keep the mms ya... So nostalgic.. :-)

Saya Piya said...

=P.. hard work paid off.. susah senang hdup kat ky.

SyifaIlyani said...

Kak Ain tahniah! Alhamdulillah... doakan juga kjayaan junior mara yg baru mnapak kat Ky ni yerr..=)

miss sadiq! said...

ain! congrats weyhhh! berkat ramadan nie. tahniahh! :DD

haz|rah said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...
bestnyer2..
smoge aku dpt ikot jejak lngkah ko plak.. tahniah3x!

Hur Ain said...

Tahniah Ain!
wah insyaAllah Ireland dah memanggil-manggil dah tu!
wahh...kita happy giler untuk ain! :)))

syasyajohan said...

congrates lah kak.saya kat sini budak spm.bru spm dah neves x tentu pasal.

Anonymous said...

tahniah, kak ain~ pas ni further kat mana ya?

Norain Ishak said...

angah, thanks sebab check kan result.thanks sebab share kecuakan aku.

ummu, setuju!

syifa, all the best juniors!

sadiq, terimakaseh!

hazirah, insyaAllah.aku doakan kau sukses jugak!

hur, thankssss!

syasya, oh spm,, gudluck!

ano, insyaAllah ke ireland.