Friday, August 26, 2011

Persiapan Raya Bersama Iumc Dan Ucc

Assalamualaikum.

Raya lagi 3 hari ke 4 hari entah. Tapi to be honest memang aku takde semangat raya pun. Hari tu dah settle agreements dengan mara, kira lega lah. Pastu sekarang dengan iumc and ucc plak.

Iumc mintak medical reports, acceptance form, pastu apa lagi entah. Dia nak by 5 september, so hari tu jugak baru aku hantar and ambil offer letter yang ori sekali kot. Kalau ada kereta auto kat rumah ni boleh gak drive sendiri pergi iumc office kat ampang tu. Tapi ayah aku kereta manual plak. Drive area klawang ni berani la. Kalau kat kl, haru-biru aku.

Pastu semalam dapat emel pasal booking accomodation pulak. Sangat sengal la rasa hati kena bayar deposit €250 kan by online guna credit card. Macam lah aku ada credit card kan. Duhhh.

So now ucc tak inform lagi whether dapat tak accom yang aku book tu.

Pasal payment deposit dah tanya ms sam pasal prob takde kedit kad tu. She said kalau takde siapa can help, tell her this evening. Oh hope sangat she can provide the solution.

Ok la nak pergi klinik untuk complete form medical ucc. Saje cerita nak hilangkan stress. Hoho.

Sekian, wassalam.

Sent from Yahoo! Mail on Android

5 comments:

Hur said...

sent from ANDROID :)
Selamat hari raya Ain

ios user said...

boo android...haha...

anyways good luck for your future undertaking..

minye said...

good luck makcik n0rain! Aku taw lately ni ko tgh stress..tp insyaAllah,da smpai ireland ko akan lega sikit nanti.. Gambatte ne!

Norain Ishak said...

hur, selamat berayaa!

ios user, haha.thanks.

minye, mekasih obesss.

Saya Piya said...

haha. same problem here. tp nsib ada org sudi bayarkan dlu. cer cri ssapa,saudara mara or sahabat handai bayarkan dlu. then kau bank inkan lah payment to to account beliau.