Thursday, June 2, 2011

Siapa Yang Nak Bagi RM50 & RM1000

Assalamualaikum! Hari ni, aku nak berkempen lagi! Lol.


First, pasal 100Plus nak bagi hangpa RM50 setiap 10minit. RM50 jer, tapi okey apa. Dapatlah belanja aku makan KFC kannn. So, kalau berminat, boleh lah pergi kelik link kat bawah tu yer.






Secondly, aku nak berkempen pasal Nestle Drumstick. Macam korang nampak sendiri gambar kat bawah ni, depa nak bagi RM1000. Banyak tu! Tapi sebelum tu korang kena laa share korang punya angan-angan korang dulu.





Sekian, wassalam.

3 comments:

tipah said...

sumenye dusta belaka..haha..mne ade bnda free dlm dunia ni kecuali...

Norain Ishak said...

tipah, apa yang free?lol.

tipah said...

lol.passive natural immunity system la kn?? hehe..