Friday, June 3, 2011

Entry Pra-Merdeka 7 : Hai, Nama Saya Rain.

Assalamualaikum.




Nur Nabil Yusuff.
Currently, 
aku tengah marathon drama korea FullHouse yang dah berzaman dah orang tengok. 
And aku baru je nak tengok. 
And hero dia Rain. 
Muka anak buah aku macam Rain kot. Lol. 
Sebab Rain mata dia sepet and anak buah aku pun, mata sepet jugak. Hoho.


Erm okey. 
Pagi ni nak cerita pasal, errr, pernah tak macam korang, 
ter-lihat seseorang, maknanya macam dari jauh je, 
and suddenly, hati korang rasa macam, berbunga-bunga, gembira, excited 
and paling penting korang akan mengukir senyuman tiba-tiba?


Tak sabar nak balih ohhh!
Ahhh okey lah. 
Aku pun actually takde jawapan untuk soalan di atas.
Kome pikir lah sendiri yer.
Aku nak sambung layan Fullhouse.
Rain comel gilewWWWW!


Oh ya, one more, aku dah settle packing!
So, hanya ada 2tasks je di ky.
Yakni, study bio & layan drama. Lol.


 Sekian, wassalam.




4 comments:

sh. said...

Ain. Ko ada fullhouse? *gasp

Nak!

Norain Ishak said...

shairah, ada.datang ler bila-bila.

tipah said...

kem salam kt Nabil! kck2 da ensem.haha.=)

Norain Ishak said...

tipah, makcu die hensem kot!