Thursday, June 2, 2011

Entry Pra-Merdeka 5 : Aktiviti Pra-Merdeka


Assalamualaikum!


Ahhhh bosannya! 
Dah mual tengok nota chem. 
Pukul 12 nanti, ada exam mcq chem, and aku sedang mengupdate blog. 


2 Jun, Khamis : 

Kemas buku-buku, kertas-kertas yang sangat berselerak! 
Nak jual buku ke tak eh? 
Maybe tak. 
Aku seorang yang sangat nostalgic. 

Maybe aku just nak jual buku math pure tu je, sebab itu buku yang dah banyak hands. 
And jugak nak bagi exercise chem yang Mr Amran bagi kat jejuniors jer lah.

Kemas baju! 
Apa lagi packing lah nak balik selasa minggu depan kot! 
Tak sabarnya nak tunggu after chem paper 1 nie! Lol.


3 Jun, Jumaat: 

Study bio bio bio buat exercise mcq sikit. 
Pastu nak lagha tengok movie jugak. 
Nak kena cari supplier movie lah pulak.


4 Jun, Sabtu : 

Hang out to Tanjung Malim. 
Jalan-jalan sampai sakit kaki and tumit kaki. 
Nak beli dua air bubble tea. Lol! 

Erm, maybe nak usha baju untuk graduasi jugak, kalau ada yang cun.


5 Jun and 6 Jun :

Sunny sunday and monday! 
Study bio bio bio and buat mcq bio! 
Buat mcq sampai dapat 40/40. Ameen! 

And spend a lil bit time lagha tengok movie. Hehehe.


7 Jun, Selasa :

The independence day! 
Exam mcq bio finally! 

And then balik rumah lah! 
But before that, remind me untuk ambil nota islamic studies from Najwa Hizwa.


Schedule after 7 Jun? Tak plan lagi. 
But for sure, nak baca buku Hlovate Contengan Jalanan. 
InsyaAllah, nanti aku review novel tu after khatam baca. 

And of course kat rumah, aku akan bukak KBS World channel 391 untuk layan halwa telinga dengar bahasa korea!


Sekian, aku nak sambung tengok notes chem! Wassalam.

2 comments:

tipah said...

ape jd ngn plan jgn buang masa?? hehe..(ckp kt dri sndri jgk)=)

Norain Ishak said...

tipah! ini bukan buang masa.ini adalah pelan gunakan masa sebaiknyewwww! LOLOLOL!