Thursday, May 26, 2011

Sleep Well Lah Sangat


Assalamualaikum. 


Cikgu bio aku pesan, eat well and sleep well. 
Tak boleh sleep well. 
Tambah next week ada tiga paper. 


Paper bio tu lah yang paling scary. 
Banyak lagi topik untuk dicover, and kalau aku sleep well, alamatnya tak habis lah baca.


Rutin tidur aku pun tunggang terbalik sekarang. 
Tidur pukul 1am and bangun 6.30am. 
Lima jam setengah je. 
Nak tidur petang, rasa bersalah dekat statistics. 
Nak tidur awal malam, aku susah nak tidur. 
Insomnia kot.


Okeylah, stop blogging sampai berjaya lepas paper bio 4 rabu next week. 
Kalau dah lepas paper bio tu, rasa macam dah habis exam pun ada! 


Padahal ada lagi dua paper mcq.


Sekian, selamat study. Wassalam.

1 comment:

cik bunbun said...

hoho gud luck yeaaaa =D