Thursday, April 7, 2011

Pencarian Lelaki & Awek Bajet Babyface Lar Tuh


Assalamualaikum.


~~Pencarian Bayi Comel Semasa Tidur~~


Aku bukak fesbuk tadi lepas mamai-mamai bangun tidur petang. And nampak, orang like pencarian lelaki sweet dan awek bertudung. Then, saja-saja lah upload gambar anak kakak aku. Anak kakak aku, si Firas Ammar tu sweet kot. Haha.

Sekali owner tu cakap, anak buah aku tu suppose masuk pencarian babyface. Kata lelaki sweet. Anak buah aku tu lelaki, sweet pulak tu. Masuk pertandingan babyface pulak pebenda.

Apa daah. Bukan ke yang orang yang masukkan gambar diorang dalam page tu pun sebenarnya bajet comel? Bajet babyface? Anak buah i tak bajet pun tau. Semulajadi babyface.

Takde ke pencarian lain. Macam, pencarian CGPA paling tinggi ke, pencarian gadis and jejaka genius ke, pastu upload lah result and bla bla. Senang cerita, pencarian berorientasikan ilmu pengetahuan. Bukannya mencapub muka semata.

Nyampahlah. Okey, bye, wassalam.

2 comments:

AreHadi82 said...

byk lagi gambar firas comel2 di blog aku.... :-)

omaipo said...

agak laa. x berpekdah nayang muke sume. -.-