Tuesday, February 1, 2011

Bila Cousin-cousin Kawen

Salam!First nak cakap,aku kat rumah sangat kiasu.Kiasu makan dan kiasu tv.Study ada lah sikit.Hari tu,ada makan2 family kat umah.And jumpa la cousin2 yg rapat,Mira and Anip.Perh,Mira dah kerja dah and Anip coming soon nak habis diploma. And aku,bapak jeles doe memikirkan journey aku yg panjang lagi.Nanti aku dah abes medschool insyaAllah,diorang entah2 dah kawen dah beranak pinak kot.Lagi satu,dis year,2org cousins nak kawen.Excited jugaklah nak berkenduri nanti.Haha. Orite.Slamat kiasu.Bye! :)

2 comments:

I am.. said...

tahniah doe.kiasu dgn sukses.

Norain Ishak said...

ummu, jgn perli aku mu.haha.