Saturday, May 1, 2010

pencair hati gegirls

AMARAN:GAMBAR PENCAIR HATI DI AKHIR ENTRY.


salam..haish..asyik update blog je..pergi study!..haha..nak buat macam mane, berblogging ni merupakan satu aktiviti yang wajib buat bila ada sesuatu yang bermain di minda..okey..hari ni entry tak berilmiah..ahaha..


sebelum nak masuk main point, aku nak cerita korang something..kena Dr. SMS?..tipu lah kalo tak kenal..Dr SMS pernah datang mrsm tepeng dulu..wah, kitorang pun gayat especially gegirls tepeng ar..budak laki pulak buat muka menyampah..piraaahh..dorang ni jeles kan?heehe..


pastu,waktu Dr. SMSM datang, budak gegirls pun tak kedip mata tengok Dr SMS ..bukannya apa, kami kagum melihat keindahan makhluk ciptaan Tuhan jer..hehe..budak laki pun aku rase menyampah dengan tindakan kitorang..haha..


pastu Dr SMS waktu bagi ceramah die, die asyik senyum jer..ya Allah, bukan nak cakap ape, memang beliau sangat sweet bila senyum..sampai ade seorang girl ni cakap, "weyh,aku meltz ni..melts..!"..haha..sape lah girl tu kan..cume girl tu nak bagitahu, selama dia hidup di mukabumi, Dr SMS lah insan paling hensem yang pernah dia temui..


aduhai..panjang pulak mukadimah..actually nak cakap satu benda jer..kenapa kebanyakan gegirls mudah cair tengok orang yang pada pandangan mereka tampan..kenapa?..kenapa?..ada penjelasan saintifik tak?haha..!merapu kejap...lumrah manusia,suka melihat benda yang indah, kan?


cuba review balik, ade ke model yang huduh?..takde kan?..haa,sapa kenal piolo pascual..?ala actor filipina tuh..aku pun tak kenal..haha...tapi tadi sembang ngan zue kat fesbuk..zue kate die hensem..aku pon g google..google2 akhirnya jumpa..


aku bajet tak nak cair lah..aduhai..rupenye hati aku pun pesen lemah..mudah cair..ape kess?...wah, siapalah die yer...inilah piolo pascual..!

comel

manis

tampan

comel,manis dan tampan..ala itu luaran jer..aku tak tengok luaran lar..kalo orang tu semanis manggis je pun dah cukupp..tapi boleh lah aku bayangkan watak zain dalam baju pengantin mak andam macam piolo pascual..hahah!saalam..


p/s-maaf,entry tah pape..

17 comments:

zue said...

YESSS!!!!!!! cair gak ko rain...hahahahahahahaha........

zue said...

YESSS!!!!!!! cair gak ko rain...hahahahahahahaha........

M. Faiz Syahmi said...

err.. kalo aku pun cair,
adekah aku gay.? >.<"

norain ishak said...

@zue-senyap2 suda zue..haha!kalo beliau kat depan mata,konpem jadi mcm kat tepeng dulu.
@faizsyahmi-erkkk..aku kalo tengok pompuan cun,tak penah plak aku rase cair.haha.biar btul kau nie?hahah!

Lepat Pisang said...

he.he..nasib baik lepat ni lelaki..he..he..hensemlah brader ni..bestlah drama She Wolf ni..jarang2 sangt nak tengok drama Filipino..he..he..

norain ishak said...

@lepat-nasib baik jadi pompuan.haha!habis exm bru lah boleh nk g tgk citer tuh.

M. Faiz Syahmi said...

hahahahaha...
dah agak dah ko jwb cmtu. >.<"
anyway, he's just has an innocent look, that's all. (:

[mcm aku.] XD

norain ishak said...

@faizsyahmi-haha!a'ah lar.muka innocent..aku pun innocent juga.bukan kau jer.haha!

Ate3_y said...

hodoh giler kot die ni..ZIZIE lagi hensem

norain ishak said...

@ateey-suke2 kutuk ek..zizie tu mcm tak mandi dgn sweater die.ya Allah,celikkanlah mata sahabatku yg rabun ni..haish kau ni.jgn citer pasal zizi kt aku.zizi serabai!

Amanina said...

ohoiiii. dah beralih arah ke ain???? hahaha

norain ishak said...

@hanisamanina-bila masa pulak beralih arah?..hahah!tak pernah toleh mana-mana pun.zain tetap di hati.haha!

si gila 2 said...

hai ain :) i saw u on my follower's list.thanks, yours not bad too. nih bakal doktor lah nih ya?

norain ishak said...

@sigila2-hai hai..yup,insyaAllah...=)

si gila 2 said...

i've put u in my blog's lists already :)

cik bunbun said...

ohhh. suka gamba no tiga. kekekekeke:P machooooooo. opss. marah adi akmal. haha

norain ishak said...

@bunbun-haha.adi akmal tak kesah..haha..jangan curik piolo aku plak.hehe.