Friday, March 5, 2010

lutut menggeletar


salam..huh!..what such a tiring day yesterday!..baru belajar step joget..serius!!..!step jogetsusah giler kot..!kaki entah ke mana..tangan entah ke mana..dah tu, kena gelak ngan encik koreografer plak...helo!..aku tak reti menari lah..


yang pasal tarian endang tuh pulak, dah ubah cara duduk..cara duduk yang baru ni,seriussakit kaki..dah tu, bila bangun tu tarian joget, lutut aku menggeletar kot..!ini bukan hyperbola..tapi itu adalah realiti..

i'm in pain..!


bila nak turun tangga, kaki aku giler rasa cramp..terpaksa berpegang kat besi tangga yang dulu aku kutuk rasionalnya benda itu diletak kat situ..huhu..padan muka diri sendiri..


pagi tadi bangun tido..sakit giler kaki..rasa macam baru merentas desa lak..petang ni nak kena practise lagi..haish..!entah bila la nak buat homework yang giat bermitosis skang nie..


rileks aiin rileks..joget tu senang jer..haha...tensi2 ngan joget..menyampah dengan malay cultural club (MCC) sebab organize event nie..hadiah stakat hamper je pun!huh!i hate MCC!!!!!!!!!!!!


dah ar..kang cakap banyak, meletup pulak blog ni dengar aku membebel..!salam!

5 comments:

Hur Ain~ said...

huuuu~

ain....time busy2 mcm ni la kite kena hargai nnti biler sume event da hbis..msti kite rindu blik nk busy kan dri..

soo enjoy :)

gud luck menari~lalalalalalala

Amir said...

busynya ain.. asyik masuk menari2 je.... tak bosan ke?

mInYe said...

hahaha..ain joget?? bley la ajar aku nanti time aku cuti2 malaysia bulan 4 nih.. hahahaha...

cik bunbun said...

menari? best. nak joinnn :D

ehh, ngade-ngade puloksss. miahahahahaha :P

norain ishak said...

@hur-aduhai..masalahnye busy time nak dekat exam nie..
@amir-bosan?tak kot..addicted ade ar..
@minye-oit min, gelakkan aku ek...!
@cikbunbun-meh-meh join..=)