Friday, January 29, 2010

love letter


salam...

love letter?
poem about love?..
ceh..apekah itu?..
jangan buat-buat tak tahu..
heheh..

(sumber google)

tugasan aku untuk kelas english 2 minggu dari skarang ialah..
tulis love letter itu..
ceh..
sukenye aku dengar..

bukannyer aper..
dah lame tak berimaginasi nie..
dah lame tak berangan..
hahahha..

utk pengetahuan mereka yg tidak tahu,
aku suke berangan,
(sila lihat column kiri blog,insan kelahiran jun mmg daydreamer)
dan sebab itu,
aku suke juga tulis cerpen..

"alar,keje buang mase..!"
itu kate orang..
tapi bagi aku,
bile kite berangan dan berimaginasi,
kite sebenarnye sedang menggunakan creative intelligence..

so,
korang yang tak reti berangan ni,
tak cerdik ar..
hahahahha..

dan lagi satu,
sempena valentine's day,
english department kolej aku,
wajibkan sumer student buat satu poem,
about love..

tak boleh blah sebab compulsory..
huhu..
dah lah dalam bahasa melayu pun tak puitis..
ni plak bahase inggeris..
takpe...
i'll try my best..

hurm..
so,
sesape ade idea nak bagi aku tuk tulis love letter nie?..
sila2..

sekian..
salam..

4 comments:

TMUkmkd said...

love letter? wow :D dasat~
so bagi aku love letter ni kene datang dari hati

p.s aku tak pernah tulis :p

touyakaruma said...

love letter ? hurmmmm mana entah salinan love letter aku .

aku junsu said...

nanti kalau dah siap bagilah kita org bace ye..(^_^)

norain ishak said...

@tmukmkd-aku pun tak pernah tulis..
@touyakaruma-wah,penah tulis tuu..
@akujunsu-hahahhh..akan dipertimbangkan..