Tuesday, December 22, 2009

RM1 tak semestinye dibalas RM1

salam..

adoi mak aii..
panjang nye la tajuk entry hari nie..
hahaha..

ok2..
ceritenye begini..
smalam tipah yg baik hati blanje aku n tiqah tiket wayang berharga rm18 hinggit..

ntah macam mane,
henpon tipah hilang waktu dlm ktm..
tak tahu la kena copek ke atau tercicir..

jadi..
bile ade orang dalam kesusahan..
kite kene tolong kan?

dan ape yg aku boleh tolong,
bagi die gune henpon aku..
ala tuk sms jer,
bape sen la sgt kan?
nak compare die blanje aku berbelas ringgit tuh..

jadi,
seperti yg tertera..
RM1 tak semestinye dibalas RM 1..
asalkan pertolongan kite tu ikhlas..

okey ar..
hari ni insyaAllah last day aku berblogging di umah atiqah asmadi..
sebab plan kami yg nak buat 3 hari job attachment,
dah jadi 2 hari job attachment..

p/s-time kasih kat atiqah asmadi sebab sudi tumpangkan aku n tipah kat umah beliau..

2 comments:

M O N I C A said...

phm sy..:)

kwn susah,kit kena tolong kan??:)

norain ishak said...

yup2..kwn waktu susah n senang..!