Thursday, August 6, 2009

pet bro n pet sis

salam..
arghhh..
aku rase minggu ni minggu yg paling tension..
grrrr..

maybe skang aku dlm proses mengcope kan diri dengan life kat sini..
muahahha..

firrst of all,
yg seriously buat aku tension adalahhhhhh
ECON..
economy lar..
adoiii..
nak kene bace lar..
research lar..
ni aku malas nie..

aku tak sepatutnya malas..
tapi sepatutnye beri komitmen kan?kan?

adohai..
ain,ain..
ko kene rajin sikit..
bukan budak skola yg cikgu suap sume..
kene blaja berdikari sket dik oiii..

ape la aku bebel ni..
erm,,
ha..
pasal pet bro n pet sis..
lol..
aku stres giler..
ape taknye,
dalam house aku yakni diamond,
ade tiga org name ain..
femes tol lar..

hari tu dapat due letter..
yg bro tu tulis name AIN je..
yg sis tu tulis NURAIN..
haishhh..

tak bolehke mereka tulis name penuh..
my name is NORAIN..
grrr..
takpe..
lepas balik tutorial aku g check kotak surat diamond..
kalo abu n vanilla tak reply,
maksud aku bukan pet sis dorang..
eh eh,
abes tu saper plak?

argghh..
tidak..
aku dibuang keluarga...

itu sajelah catatan merepek aku pade hari ini..
ditulis dengan bising di resource centre aka RC..
salam..

1 comment:

mInYe said...

ko btol ke x nih?? seriously u need anti-depressant.hahhaha