Saturday, May 30, 2009

first anniversary

salam sumer..
haa..
ape yg korang pikir bile aku cakap first anniversary..?
first anniversary aku??
bukan2..

actually hari ni..
genaplah setahun ulang tahun perkahwinan kakak aku yang second..
ini la dia..
nama dia asiah and nama suami ie aka abg ipar aku,abg irwan..


so,hari ni..
die ade la buat makan2 sikit..
bukan sikit..
banyak giler..
meh lihat pic2 maknan yang aku amik..


first mesti la kek ulang tahun..
kek coklat ape ntah name die..
beli kat secret recipe..
mmang sedap giler lar..
aku makan 2 slices..
bleh kencing manis mkn bnyk2..


second ade pizza..
size medium..
satu rasa hawaian..
satu lagi super supreme..
yummy..
aku makan 2 slices jer..
heheh..

third,ade sate..
beli kat sate kajang haji samuri..
beli kat cawangan die kat bangi..
tak mkn banyak..
3 batang satey ayam..

pastu ade mee kari.. tapi aku tak makn.. coz aku tak suke mee..

ade ape lagi yer?
rase nye tu je la kot..
hari ni mmg sangat kenyang..

~~tengah kenyang~~

2 comments:

nur nina said...

aku x suke mee gak.. huhu~ rase pahit!

cahaya kelip-kelip said...

salam..