Sunday, April 5, 2009

kenduri+test undang2+balik kg

assalamualaikum..
huhu..
penat sungguh hari nie..
nape yer..?
hahha..
pape ntah..
hari ni makngah aku kenduri kat rumah die di desa pinggiran putrajaya..
die buat katering..
so,takde la benda sangat nak tolong..
tapi still rase penat..
nak tawu sebab ape penat??
penat dudukk..
penat amik gambar..
penat control ayu..hakhak..
sengal..
pape pun..kenduri tu memang meriah..
tema hijau..cantik2..tapi kalo time aku nanti..aku nak blue color..hehhe..dah merancang plak..
tapi ngan saper yer?
hehe..ntahla..Allah saje mengetahuinyer..
hepi sangat-sangat..
sebab dapat jumpe cousin-cousin..huhu..
bukan slalu boleh bergurau senda and berborak panjang..
huhu..kat sini,aku nak pomot cousin2 aku yang best..
1. Mira..
asal dari kuala klawang..berumur 19 tahun..kini sedang menganggur..inilah cousin yg paling aku rapat gak..macam2 la die cter..pasal boyfren die..kelakar la die ni..suke bercerita..dan aku pun mesti akan gelak giler2 mendengar cerite-cerite die..huhu..mira..
2. Anip
asal dari putrajaya..die ni anak makngah aku..huhu..nyampah aku..hakhak..erm..tak cakap sgt dengan anip..owh..lupe plak..umo die 19 tahun gak..single but not available..skang menuntut di politeknik kat sabak bernam..die busy hari ni..so,malas la aku nak korek cter..heheh..aanip..
3.Amir
asal dari kelana jaya..umo 19 tahun gak..tapi die budak lompat..skang study kat uia gombak in architecture..die tak abes cakap kalo mara punye interview,mesti dapat..die kate lagi,yang membezakan ialah same ade die antar dlam negeri atau luar negeri..huhu..nak luar negeri..ntahla mir..
4. Haziq
asal dari putrajaya..die ni adik anip..berumo 15 tahun..single kot..heheh..skang skola kat skola agama kat segambut..tahun ni nak pmr..suke ngutuk aku..kate aku dah semakin berisi..ciss!kuang asam nye aziq..tapi,aku tak take serious pun..biase la usik mengusik..
5. Din
asal kuala klawang..merangkapa adik mira..berumo 15 tahun gak..skola kat klawang..status die,aku tak sempat nak tanye..ngeh3..die same je ngan aziq..kate aku makan banyak..ngeh3..mane ade..sikit je lar..hakhak..
itula cousin2 yang boleh dikatakan seangkatan..
maksudnye yang umo lebih kurang lar..
tak ramai sangat geng..
huhu..pape pun,korang best..
arghh!tetibe rase tension plak..
esok ade test undang2..
grrr.geram aku ngan cikgu..
pagi2 tadi dah call,tanye bile nak g test undang2..
err..aku pun jawab ngan gagap..
errmm..esok boleh??hikhik..
mesti die bengkek..sebab ari tu die dah pesan,
kalo nak buat test,bagitahu awal2..ngeh3..
lantak lar..dulik per..
malam ni aku tak online..
kalo aku online,konpem tak study pasal sistem KEJARA..
nasib baekk gak abg ipar aku kate die nak gune laptop malam nie..
ade jugak yang boleh menghalang aku kan??..
smoge aku lulus..
huhu..
sayang plak nak tinggalkan laptop kakak aku nie..
lagi satu nak bagitahu..
hari selasa sampai la hari ahad depan,
aku balik kampung..
wowo..mungkin aku g CC untuk buat ujian psikologi MARA tuh..
pastu online kat YM jap kot..
kat kampung,nak kena study pasal interview plak..
tension!stress!
dah lame tak rase stress macam ni..
last time aku rase stress waktu exam spm dulu..
waaaaa............................
okeyh2..
skang waktu senja..
nak kena solat dulu..
bye..
salam..
aku sayang kamu..

1 comment:

norain ishak said...
This comment has been removed by the author.