Thursday, April 23, 2009

dah terer bawak keta

assalamualaikum..

wowo..
aku muncul lagi..
aku kat mah kakak aku ler..
die suh aku teman die buat medical check up baby die esok..
so,aku pun on jer sbb nak men tenet..
hehhe..

weyh..
ari selasa ari tu..
first time blaja keta ngan cikgu aku..
name die encik fadhil..
hahha..
sian beliau..
musti tension ajar aku..
terpakselah..
aku kan lambat pick up sket..

pastu..
ari rabu keesokannye..
aku blajar lagi..
ecece..
dis time dah terer..
naik bukit..
site parking..
3 penjuru..
dah terer..
hahaha..
gayat plak aku..
bile dapat buat bukit tu,
rase cam satu kepuasan..

pastu..
next week baru aku bawak kat jalan raye..
ngeh3..
takot jgak..
takot langar orang..
langgar keta orang..

tapi..
ape yg lebih metisaukan aku pasal test jpj..
akuase test aku tu musti after 11 mei..
so,camne yer ngan matrix tu..
so,aku tunggu upu camne..
kalo tak dapat upu tu pun,
aku g matrix..
pastu bile hari tets jpj,aku ponteng je la kuliah..
hhaha..
dah ade ciri2 pelajar otai..
hikhik..

okeyh..
sesame ler kite tunggu upu..
pade yg tunggu scholarship,
sesame kite tunggu jugak..
hehe..
wasalam..

5 comments:

nur nina said...

h0yeah.. ain kembali 0n9..!!

j-Jay said...

ko pat matriks mane..huhu
ko blaja kete kat ne...
huhu again!

=P

[aten.che.fatin] said...

baik ko bwat leklok,,
aku da fail bukit,,haha

mInYe said...

ceh! ain ngorat bebidak kat kelas lesen memandu!!!!!!!!

norain ishak said...

alah minye,jeles la tuh..ko tak g kelas memandu lagi..