Thursday, March 12, 2009

hari ini dalam sejarah

assalamualaikum..
pertama-tamanya aku ingin memanjat kesyukuran kepada Illahi atas nikmat kejayaan yang dikurniakan-Nya...alhamdulillah..
terima kasih kepada mak ayah,family, cikgu-cikgi dan rakan sekolah,serta rakan2 yang aku kenali menerusi dunia alam maya ini..trimas!!
berkat usaha bersama antara aku bersama rakan2 dan cikgu2,akhirnya kejayaan yang diinginkan berjaya diperoleh..
untuk makluman,aku mendapat 8A1 1A2..alhamdulillah..
kalo korang bace posting aku yg bertajuk BETULKE KATE QIQI, sememangnye inilah yang diberitahu qiqi..qiqi sebenarnye adalah kawan aku bernama fatimah zahrah..die la qiqi..eheheh..
pada mulanye,aku agak frust sebab tak dpt stret A1,tapi bile melihatkan result kenkawan aku yang lain,dorang dapat stret A1 tapi tetibe sesat ade 1 A2 macam aku jugak..takpe..redha je la..
ape yg aku dapat A2??aku dapat english A2..huhu..nasib bukan bio..waktu timah bgtahu result aku waktu ari selasa hari tu,aku bajet aku dapat A2 untuk agama kot..tak pun bm..ehehe..sebab aku memang takot exam Bm..dari zaman upsr hingga ke pmr dan sampai spm,mmg takot ngan bm..
okey..itu aje coretan aku..
hari ni rase hepi sangat..bukan kerana dapat result yg cemerlang,tapi sebab dapat jumpe kawan2,buat lawak bangang ngna dorang and beramah mesra dengan junior and carrier sister dan dapat jumpe cikgu2 yang mendoakan kejayaan kami..
luv u all..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

5 comments:

nur nina said...

ain!!~~
c0ngrates!!~~
xm0 umum ke nini tu sape.. kehkehkeh

Anonymous said...

nini=hanis amanina

nur nina said...

huaa.. spe plak la an0nym0us ni.. adeyh~~~

LaDy-Of-EaRtH said...

norain!!
TAHNIAH!!
result ko mmg gempak~~

norain ishak said...

mekasish.