Sunday, March 15, 2009

antara dua

assalamualaikum..
korang sumer!tolong la aku..aku berada dalam kekeliruan yang amat sangat nie..huhu..sama ada nak letak asasi sains hayat UM atau asasi perubatan UIA sebagai first choice..konfius!keliru!blur!itulah yang dapat aku gambarkan dengan keadaan aku skang ini..bapak aku suh letak sains hayat UM tu first..kakak aku suruh letak asasi medic tu first..aku keliru la..untuk info,aku nak jadi doktor...sape2 yang mahir bab-bab macam ni..help me ok..lagi beberapa hari lagi je nie UPU nak tutup..takot plak rasenye..dengan result 8a1 1a2,korang rase chance aku kat mane lebih besar untuk dapat??help me!!

7 comments:

NurAreefah said...

UM lagi singkat rite?g r UM~

AbdulHadi said...

aku cdgkan asasi um.. sbb tggi chance utk ambik kat um.. dan kalo nak dpt medic kat um sgtlah susah..

nur nina said...

ak mnx UM gak~

HaNiF said...

both are ok i think..
Buat la solat sunat istikharah..
moga dapat petunjuk yg mana yg terbaik..
InsyaAllah..moga mendapat keberkatan di dunia dan di akhirat..ameen..

aMiR... said...

salam...
hihi x knal ak kot,
ak rse amik la um sbb ak amik gak,
kak ak ade kt uia,
die ckp selain coarse yg kte amik,
kte jgk wajib amik subjek agama ngan arab,
bg ak sbjk ag mmg bgs, tp arab takut x dpt catchup,arb ak slow sket,
mybe ko leh catchup so carry on,
tu je la ak nk ckp,
kalu slh jgn mrh ekk,
hehe salam...

^^ecah^^ said...

amek um!!!
ak mnx c2 gak..
hehe

norain ishak said...

tq for korang punye pendapat..aku sesangat menghargainyer..