Thursday, March 26, 2009

akhirnya operate jugak..

assalamualaikum...
pertama-tamanya bersyukur sangat2 ke hadrat Illahi kerna dengan izin-Nya, setelah sekian lama ayah aku sepatutnya kena operate,akhirnya hari ini tanggal 26 mac 2009 jam 2 petang,ayah aku pun dioperatekan...alhamdulillah...
hari nie memang seharian ar duk hospitall..boring gler!sambil2 tu aku pun bace buku oren KPP tuh..hehhe..ye lah nak amik exam undang2 next week..hakhak..cam study tuk SPM plak..
untuk info korang yang tak tahu,ayah aku sakit batu karang dalam hempedu..so hempedu tu macam tak bleh function dah..so,kena buang ar..kalo tak buang,nanti ayah aku akan selalu kena sakit2 kat bahagian perut..
pembedahan tu bermula kira2 jam 2 petang and habis pukul 5.30 camtuh..lama gler..tapi tunggu je lah kan..huhu..prof chin kate pembedahan ni agak difficult jugak sebab ayah aku ade komplikasi hati ngan blood vessel area itu gak..tapi,akhirnya berjaya gak buang hempedu tuh..thanks Allah sebab memudahkan prof chin and the gang buat operation tuh..tq prof chin!
skang nie ayah aku kat ospital..mak aku yang temankan..huhu..tdo ospitala la mak..
skang ni cter pasal prof chin nie..huhu..die ni memang aku respek ar..dia humble,baik,dedicated and baik2 la sumer..waktu die explain pun,kite faham ar..advice die skali..huhu..bile duk ospital nie,smangat aku membara-bara nak amik medic..hope ade chance itu..
pastu ade ar member2 kate bleh check pasal biasiswa mara. aku pun check..pastu die kate camnie,
Nama Penuh
NORAIN BINTI ISHAK
Status
MAAF,TIDAK BERJAYA
Dukacita dimaklumkan, saudara/i tidak berjaya dipilih untuk mengikuti sesi temu duga untuk Program Ijazah Luar Negara bagi tahun 2009 di bawah TAJAAN JPA. Segala keputusan pihak JPA adalah muktamad. Terima kasih kerana melayari website kami.
Pemohon yang memilih tajaan MARA, sila hubungi talian MARA 03-26915111 untuk keterangan lanjut.

entah ar..aku pun kurang pasti sama ade aku ade peluang untuk MARA nye biasiwa atau tidak..tapi member aku tu dapat eventhough die amik MARAnye..maybe sebab die stret a1 kot..aku tak stret a1..huhu..sebab ade iklan hari tu kate interview MARA check 27 mac..ala..tak kisahla..(dalam nada frust)..heheh..ade rezeki ade la kot..kalo tak dapat,pun takpe..semua yang terjadi,pasti ade hikmahnya,kan?
wasslaam..

4 comments:

nadhirah said...

im glad to hear bout ur dad..
smoga dy sntiasa sehat seperti sediakala smula..

norain ishak said...

insyaallah nad..tq for ur concerned..

SiLLy LiLy said...

alhamdullilah...

norain ishak said...

alhamdulillah