Friday, February 27, 2009

baru balik

assalamualaikum..
huhu..aku baru aje pulang dari rumah kekal ku di negeri sembilan..mule-mule plan nak duk sane sampai hari ahad,pastu tah camne tah ayah aku decide nak balik kl..dalam sepanjang perjalanan ke kl,aku doa-doa sangat ayah aku balik umah kakak aku..ye lah,aku nak buat posting kat blog nie..heheheh..alhamdulillah,balik ke rumah kakak aku juge..huhu..tapi tak tahu la sampai bile..maybe sampai esok kot..ape2 pun it depends kat ayah aku la..kalo die kate nak balik umah pantai dalam esok,aku follow je lah..huhu..so,sepangjang di kampung,banayk jugak ilham yang aku peroleh untuk edit cerpen aku yang sedia ada..ade pulak yang buat request nak name die..so aku kena la edit untuk sesuaikan dengan care die..nak pikir hero die pulak lagi..banyak benda nak pikir..pastu plak,yang lagi satu tu nak cter die happy ending,huhu..kena pikir plak nak edit cter die kasi hepi ending..sakit kepala aku nak susun ayat..nak carik hepi ending seperti yang kawan aku nak..so,lepas ni aku nak buat posting next cerpen aku tuh..hahah..tak tahu le best ke tak..aku dah sakit otak aku nak edit...kahkah..ok..aku undur diri yer..wsalam..

1 comment:

faA fatin said...

hoho..
da blik ek..
leh laa ak smbg bce cite lg...
haha~~