Thursday, February 19, 2009

aku diTAGGED??ape benda lak tu..


assalamualaikum..fIRst TIME kena TAGGED..hahah..aku pun tak tahu sangat..macam ni kot..kena jawab soklan tersebut..aku buat je lar..nadya la yang TAGGED aku..aku tahu sebab ape,sebab aku kan kawan best..wahahhah..


TANDA..
1.tanda2 kamu bad mood??..buat muke masam pastu tetibe jadi pemalas nak mampus ..

2.tanda2 kamu marah??..menjadi pendiam dengan drastik..


3.tanda2 kamu sinting??..apebenda sinting tu??..takleh jawab sbb aku tak paham maknenye..


4.tanda2 kamu malu??..sengih macam kerang wangi..


5.tanda2 kamu cemburu??..invisible signs..hehehh..


6.tanda2 kamu sedang sedih??.. kelihatan air mata jernih mengalir di pipi..


7.tanda2 kamu tgh gembira??..muke aku akan bersinar2 dgn sinaran kegembiraan..


APA..


1. Apa warna baju kamu pakai sekarang ini?? merah menyala..


2. Apakah kamu termasuk orang yang suka shopping?? oh..tidak..tidak..tidak...


3.Apakah kamu percaya love at first sight?? no comment..


4. Apakah yang ingin kamu lakukan sekarang?? tambah entry dalam blog..


5.Apa rasa di hati kamu saat ini??undefined..


BILA..


1.Bila kali pertama kamu dilahirkan ke dunia??15 jun 1991 di pusat perubatan universiti malaya..


2.Bila saat terindah dalam hidup kamu?bila dapat results yang gempak..


3.Bila kali terakhir di marahi ibubapa??entah la..tak ingat bila..dah lame tak kena marah..


4.Bila kali terakhir ehem ehem ehem???ape ehem2 tu..banyak makne tu..so pass..soklan lain..


5.Bila kamu akan married??target lagi 8 tahun dari skrang..hahah..masa menentukannya..


BAGAIMANA..


1.Bagaimana jika ada orang yang buat kamu sakit hati??diam je dulu..pastu cakap kat die yang die dah sakitkan hati aku..


2.Bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hensem??mata die rabun kot..nak bodek ar tuh..


3.Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu??so so what??nak tinggalkan aku tggalkan je lah..


4.Bagaimana jika ada orang yang tidak suka sama kamu??lantak die la..ape aku kisah..


5.Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api??hoho..takut gler..malaikat maut datang menjemput..


6.Bagaimana jika kamu keseorangan??berangan..berangan dan berangan..


yeah!aku dah habis jawab soklan2 nie..so aku nak TAGGED sape plak ha??jap aku buat cabutan bertuah..


ANDA TELAH DITAGGED!>>>>all MY FOLLOWERS..


6 comments:

senorita nadya said...

oi.aku x termasukla..

nur nina said...

haha~
byk sgt la s0klan dye..
klu ak rjin.. ak wt la ea..

NurAreefah said...

aku kah yg kne ni?lol

LaDy-Of-EaRtH said...

huhu..mle2 wat blog da kna tagged..kui3

dya Q U Z A N D R A said...

wahhaaa
tag again aa

wahhlauu
oke aku pasrah je
huhuhh

norain ishak said...

sape lagi yg belom kena TAGGED??
hahah..sengal aku menjawab soklantuh..