Saturday, January 1, 2011

Mensukacitakan 2011

Salam. Gila lama tak update blog. Orang sibuk kata aku kiasu. Wah kiasu lah sangat. Minggu ni minggu terakhir cuti. Wohoo. Kan dah cakap, cepat je masa berlalu. And hari ni pun dah 2011. Tak sangka gilos.


Duk kat rumah ni, takde idea sangat nak menulis apa. Maybe dah balik ky, ada benda kot nak merepek. Ok ar, pendek je entry hari ni. Serius, aku takde idea untuk merapu. Sekian, selamat tahun baru dan selamat jalankan azam tahun baru!


Oh ok. Mungkin nak cakap pasal tahun baru. Azam tahun ni adalah:

  1. Nak kurangkan aktiviti lagha
  2. Nak rajin study. HUAHUA.
  3. Nak jadi berdisiplin ikut plan yang dirancang.

So, itu je. Azam yang direnew kan. Harap-harap tahun ni, tahun yang lebih menggembirakan. Sebab tahun 2010, bagi aku adalah tahun yang banyak benda yang mendukacitakan daripada yang mensukacitakan.

Orite, salam.

3 comments:

M. Faiz Syahmi said...

lame.!

hahahaha~

Hur Ain~ said...

ain! ^^

buat la cerpen lagi..hri tu kite bace best juga =)

Norain Ishak said...

faiz syahmi, wowo..mane ade lame..kau ni..jgn patahkan semangat org berazamm..ahaha.

hur, haha.actually ade.huahua.tapi segan nak letak sini..publish kat tempat lain..nanti kite bgtau la kalo benda tu dah dipublishkan yerkk..