Tuesday, January 12, 2010

dilemma


salam..

hari ni hari pertama class untuk second sem..
semuanya okey..

maths paling okey..
mr madhadzir macam tau2 je..
yang kitorang tak siap consolidated exercise yang die bagi last sem..
heheh..

econ pulak..
puan zai nak kitorang compile kan semua 21 essay tu..
aku kena buat lagi empat!
chaiyok2..!
hari khamis ni nak kene antar daa..

next..
bio..
nampaknya mr vorege tak bagi written homework lagi..
die suh kitorang familiar ngan chapter transport tu je..
so..
masih relax..

but..
tengah dilemma..
hahah..
poyo kot..
ini sume sebab chemistry!


waktu masuk kelas chem..
miss aqilah cakap dia yang akan decide..
decide ape?
decide sapa yang dia allow tuk amik exam AS this may or october..

yang dilemma nya,
aku tak tahu die letak aku kat mane..

tak semena-mena..
jadi cuak lepas keluar chem..
huhu..

maths,chemy,bio,econ!
aku kalo boleh taknak amik serentak..
nak amik 2 by 2..

entahlah..
lain hari aku pikir..
skang ni nak fokus ape yang di depan mata dulu..

okey..
mekasih kerana sudi membaca dilemma aku nie..
salam..

2 comments:

Amanina said...

ain, leh pilih2 ke nak amek AS bila?
ko nye a-level berapa tahun eh?

norain ishak said...

aku nyer 2 taon ar..
erm,boleh pilih kot..tapi for chem,cikgu yang nak decide....