Sunday, December 20, 2009

nak jadi tokey KTM..

salam..
hello2..

skang ni kat umah ateeqa asmadi..
cehceh..
mekasih lah kerna sudi menumpangkan aku ngan tipah..

hurm..
actually kami bertiga nak buat job attchment kat bangi..
so,
menumpangkan rumah die la empat lima hari..

huh..
hari ni sgt letih..
pagi tadi dari jelebu ke sermban..
di seremban amik tipah nak bawak g bangi..

atiqa plak takde kat mah,
so,
kakak aku pun drop aku kat midvalley..
huh..
ramai btul org kat mid..

lepas jln2 tak tentu arah..
kitorang dengan beg2 berat pun melangkah pergi ke stesen ktm mid..
ingat tak ramai org,
rupenye ramai jugak..

dalam ktm,
punya la sesak..
berhimpit2..
tak suka betul..

so,tetiba terpikir nka jadi tokey ktm..
wahh..
mesti kaye..
ramai giler org gune ktm...

okey ar,
penat2 nie..
kepala pun sakit2 nie..

esok antar surat..
pastu nak g mid lagi kot..

k ar..
babai..

2 comments:

Webmaster@Echam said...

keh3.. jomlah kita beli kepala keretapi dulu... Ada duit sikit pasni kita beli gerabak plak... hahahha

norain ishak said...

boleh jeh..tapi modal lah plak..